3/15/2013

Shine bright like a diamond

Edelleen kännykkä postauksilla mennään. Yritän päästä hiljalleen takaisin normaaliin lakkausrytmiin eli kerran viikossa. Yleensä lakkauspäivä on torstai sillä perjantaina olen vasta lähempänä yhtätoista perillä ns. toisessa kodissa ja miehen pyöriessä alkuviikon jaloissa en saa rauhaa leikkiä lakoilla. Rytmit on muutenkin sairastelusta sekaisin ja koiran niitä saada pikkuhiljaa takaisin omille urilleen ja aktivoitua blogin kansaa. Onneksi on tänä kämäinen akkusyöppö iPhone nyt kun en jaksa istua koneella.

Eilinen oli ensimmäinen päivä kolmeen viikkoon ilman särkylääke övereitä joten ehkä tää tästä nyt! Mulla on paaaljon hius asiaa luvassa kunhan tästä potkaisen itseäni persuksille.

Tässä nyt kuitenkin eilisen illan kynnet. Pitäisi varmaan vähän lyhentää. :D

Parin viikon päästä pitäisi vihdoin päästä Suomeen. Ai että odotan jo innolla!4 kommenttia:

 1. Tykkään tosi paljon siitä, miten oot ottanut nää iPhonekuvat tässä ja edellisessä postauksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Sen kojeen kanssa pitää vähän taiteilla että saa sopivat kuvat.

   Poista
 2. Kaunis lakkaus! Mulla olis toiveissa tehdä itselle jotain ranskis-tyylisiä tai tämän sun lakkauksen kaltaisia joissa osa kynnestä jäisi nudeksi, mutta mulla kuultaa toivottomasti kynsien kellertävyys läpi - en tiedä mitä keksisin siihen. Mikä sulla on nude-lakka näissä kynsissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on sama ongelma. Käytän Nylon & Ceramide Hardener (no 29) ja Pro white nails (nro 25) lakkoja Pierre Reneltä. Ne on toimineet tosi hyvin, vaikka white lakan kanssa saa annostelussa olla varovainen nyt kun lakka on loppumaisillaan ja aika liisteriä. Tuo Nylon & Ceramide on vähän kevyempi koostumukseltaan. :> Sit vaan koitan käyttää kynnelle keltaisen vastavärejä olevia manikyyrilakkoja.

   Poista