1/31/2013

It's magnetic



Ei ole oikotietä onneen ne sanoo, mutta allekirjoittaneella ei kovin paljon lähemmäksi oikotietä kynsionneen voi mennä kuin Isadoran steel my heart magneetti kynsilakka.

Se on vaan helppo ja nopea tapa saada omaa silmää miellyttävät kynnet juuri sellaisina iltoina kuin eilen. Olin papumössö lounaan ja 12h työpäivän jälkeen taas siinä pisteessä että pakotin itseni pysymään hereillä kahteentoista jotta saisin vaihtaa pari sanaa sen erityisen kanssa jonka jälkeen olen näemmä vielä vastannut muutamaan whatsapp viestiin, vieläpä ihan selkokielisellä englannilla, mutta mitään muistikuvaa asiasta ei kyllä ole.

Magneetilla saatava kuvio on kaunis katsella ja väri on juuri täydellinen omaan silmään. Siitä on aikaa kun nagneettilakkaus olisi viimeksi korostanut kynttäni tosin, olen käyttänyt lakkaa sen tarkoituksen mukaiseen toimintaan viimeksi elokuussa.

Erityisesti Isadoran lakoissa viehättää nopea kuivuminen ja tuo ihana suti. Enkö voisi saada kaikkiin lakkoihin samanlaisen? Tosin nopeasta kuivumisesta huolimatta onnistuin kolhimaan lakan yrittäessääni multi taskata ja pelata samalla kun lakkaan. Aika on arvokasta työ iltaisin.

Mulla on näitä lakkoja kaksi, yllättäen lila ja sininen joista sininen lakka on se yhteistyökykyisempi. Hommahan toimii niin, että heti kynnen lakattuasi viet valitsemasi magneetti palasen kynnen päälle ja pidät siinä 15 sekuntia. Kuvio ei pysy ihan noin terävänä ainakaan minun kynsilläni, mutta se on silti ihana.

Magnetteja löytyy muutama erilainen, pakettien mukana tuleva jolla saa kynteen ns aalto kuvion sekä erikseen ostetavia kappaleita kuten tämä vinoviiva magneetti, joka on ehdottomasti suosikkini. En ole koskaan käyttänyt pullojen mukana tullutta aalto kuviota. Tuntuu ettei se sovi kynsieni muodolle.

Enivei, jatkan piirrettyjen tuojottamista. Jos tässä tekstissä on omituisia typoja ja yhdyssanojen outoa käytöstä ne johtuvat kännykkäni sanakirjasta. Olen tällä hetkellä töissä kirjoittelemassa tätä eilen valmistelemaani postausta.

Tasan yksi asia sai mut ylös sängystä tänään. Ajatus siitä että huomenna on perjantai, viimeinen aikainen aamu tälle viikolle ja viimeinen työpäivä ennen neljän päivän vapaita. Jiiihuuu! Aikaiset aamut ei ole mua varten. Onneksi tänään saatan pystyä nukkumaan päiväunet kun ollaan vauvan kanssa kaksin ja toinen nukkuu myös 13-15. Huomenna lupaan antaa itselleni yhden tai kaksi torkkua. Herääminen suoraan kellon ensiparkaisusta oli niin...raakaa, brutaalia!

Toivotaan ja palataan hiusjuttujen kanssa viimeistään viikonloppuna.

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää .Sain serkulta joululahjax isadoran magneettilakan ,jossa mukana toinen magnetti myös .sit omistan 3 flormar ja yhden nimettömän lakan .Jotain erillisiä magneetteja

    VastaaPoista
  2. Nuo on jänniä, pitäisi varmaan muutama lisää hankkia.

    VastaaPoista