12/29/2012

Addiction: Blue


Silmät pysyvät enää hädin tuskin auki, mutta aion silti puskea äkkipikaa postauksen! Yritin tänään saada aikaan liukuväriä lakoilla (tajua tässä kohtaa että olet taas pakannut jäljellä olevat lakat ja riennä niitä hakemaan) ja homma ei tapansa mukaan mennyt ihan kuin strömsössä, mutta ei se mitään, harjoitteluahan tämä on. vyt ei ihan olleet tarpeeksi eriäviä, joten liu'un erottaa vain ihan likeltä tuijotellessa.

Ehdin jo turhautua lakkauksen alussa koko hommaan, kun tajusin, ettei levittämäni käsivoide halua kuivua millään ja sai lakan kirjaimelliesti pakenemaan kynsiltä levittäessä ja kuivuvuudessa oli ongelmia, wild and mild on todella paksu päälilakka, lakkasin kynnet lähes kaksi tuntia sitten sitten ja silti tuntuu, ettei vieläkään ole likelläkään kuivaa. Kuvatessa jopa onnistuin kolhimaan kynsiä vähän, mutta sellaista se on ja tietenkin Essien pikakuivattajan pohjalla on enää hajut jäljellä.

Pidän tästä lakkauksesta silti. Ensi kerralla teen rohkeamman liu'un, laitan värit kynnelle hieman eri järjestyksessä ja teen kärjestä vähemmän manikiiryimäisen. Nyt se on näppärä sininen shimmer manikyyri. Tuputtelin kärjet likuväri-yrityksen tapaan sienellä ja laitoin päälyslakkaa päälle. God knows milloin mun kynsissä on viimeeksi ollut päälyslakkaa :D. Aion yrittää näitä samoja lakkauksia uudelleen myöhemmin, vertaillakseni hieman kehityksen tasoa tai sen tasottomuutta ;).

Se on muuten jännä, että oikean käden lakkauksen art-osat on aina jotenkin luovempia ja vähemmän tehdyn näköisiä, kuin vasemman käden oikealla kädellä tehdyt. Ehkä pitäisi vaan rohkeammin olla suttupytty oikeallakin kädellä opereoidessa.

Anyway, tässä lakkauksessa käytin seuraavia lakkoja, työkalunani toimi meikkisuti.




- Isadora Magnetic Nails 856 Steel My Heart

- Miyo Nailed it! Nro 06
- H&M - My Favourite Jeans

- Aluslakka Pierre Renen 3 in 1 Action (nro. 20) hoitolakka.  -Päällyslakkana Mild&Wild lakka nro. 3.


I'm gonna translate this to english when I can actually keep my eyes open. Until that, you can for example get a very facinating translation through google translate, have a laugh!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti