1/12/2013

Dry, dry, ffs!


Kerrankin menen suoraan asiaan! Koska tunnin päästä täytyy suunnata junaan ja kohti miehen puolikkaani kotikontuja. Nauttikaa siis tästä suorasukaisesta ja hyvin suomalaisesta tavasta mennä suoraan asiaan ilman jaaritteluja. Hetkinen, kerkesin jo jaaritella!

No! Ostin pari päivää sitten HEMA lakkoja, koska halusin palavasti testata niitä. Nää oli hyviä levittymään, sanotaanko että vähän liiankin ja sävyt peitti hyvin jo ensimmäisellä kerralla. Kuvissa lakka ei oikein pääse oikeuksiinsa yölampun valossa, mutta postaan teille paremmat kuvat näistä lakoista myöhemmin. Hintaansa nähden hinta-laatusuhde so far hyvin kohdallaan.

Miksi myöhemmin?

Koska musta tuntuu, että mun päälilakka Wild & Mild kusee ja kovaa.

Tein liukuvärilakkauksen kello 22, käytin essien pikakuivattajaa ja menin nukkumaan kello 02. Siihen asti varoin kynsiä hyvin tarkkaan, eli neljä tuntia. Seriously, sen pitäisi riittää. Aamulla, kun heräsin huomasin että osa kynsistä oli ottanut todella pahasti nokkiinsa. Lakat oli lommolla ja kuoriutuneet kynneltä. Päälyslakka on myös paennut liuskaksi kynnen päälle. Aamulla ne näytti ihan hirveältä.

Lopputulos on tämän näköinen:


Mitä olen tehnyt väärin? Eilen mulla oli vielä kymmenen paria kauniita kynsiä, jotka voin nimetä kyllä lemppareiksini tähän asti, mutta nyt näyttää tuolta?

Onkohan päälyslakka vaan suoraan sanottuna paska vai onkohan aluslakassa jotain probleemaa, mulla on kyllä ollut kuivumisongelmia siitä lähtien kun ostin tuon lakan ja tuntuu, että se mömmöttää jo kuivuneenkin lakan mennessään.

Siispä.

Lähden ostamaan aseet kuviumisen nopeuttamiseksi. Riittää tää läträäminen, aika ostaa aseet sodassa kuivumattomuutta vastaan ;).

Jos jollakulla on ideoita miksi lakka käyttäytyy noin, please share with me!





For once in my life I'm gonna go straight to point. I gotta be in the train in an hour to meet my honey bunny on the other end of NL. Enjoy this very finnish habbit to shooting the convo straight to the point of it.

I made the most magnificent nails with my HEMA polishes yesterday and wtf? They looked horrifying in the morning. I polished my nails at 22 in the evening, went to bed after 02 and still in the morning it looked like a nuclear nailweapon would've strike my poor nails. They were messed up and the topcoat had dragget itself to only a line ontop of the nail, all the nails had the same problem.

All the shine and sweetness of these nails were gone.

How? I got no damn idea.

I don't know what I've done wrong with the topcoat. I wanted to post you about these HEMA polishes and tell a bit about the price-quality balance and such, but instead I'm just gonna moan about my Wild&Mild topcoat and how this isn't the first problematic situation I'm having with it.

I'm gonna save that for next week.

Cause now my dear readers, I'm gonna go buy some weapons to fight my war against none drying nailpolish!

Adios! If someone has any ideas why the topcoat is reacting like that, please share with me!



4 kommenttia:

  1. Mulla oli kans ongelma et jotku lakat ei vaan sopinu yhteen ja ei kuivunu kunnolla ja liukeni.hermo meni ja hankin pikakuivattajan ei oo nyt ollu ongelmia.Tosin en osaa sanoa mikä tossa sun on pielessä

    VastaaPoista
  2. Kävin kans ostamassa kasan pikakuivattajia, pitää tilata pari blogeissa kehuttua myös testiin. Hermohan tässä menee :D.

    Ehkä mussa on joku kemiallinen aura joka saa lakat pakeneen kynsiltä...

    VastaaPoista
  3. Ehkä se päällyslakka ei sopinut yhteen sen pikakuivattajan kanssa.

    VastaaPoista
  4. Oon kayttanyt essieta tan lakan paalle ennenkin ilman ongelmia, painvastoin, tuntuu, ettei se kuivu koskaan jos ei laita pikakuivatajaa. Luultavasti vaan koko coctaili ei sovi yhteen. Noh. No can do.

    VastaaPoista