1/07/2013

Välineistön täydennystä

Pääsen tänään varmaankin muuttamaan uuteen kämppääni ja täytyy sanoa, vau! Host perheen isä on tehnyt todella upeaa jälkeä huoneen suhteen vaikka nyt huoneeseen ei voikkaan vielä mennä, koska johdot on vedetty ristiin-rastiin ja pitää mennä katon kautta korjaamaan...

Asun siis tämän talon kolmannessa/neljännessä (puolikerroksina seitsemännessä :s) kerroksessa ja katto-ikkunasta tulvii upeasti luonnonvaloa. Esittelen huoneen myöhemmin, se on todella luotu valokuvaus intoilijalle kaiken sen valon kanssa. Vetolaatikostoissa on juuri sopivasti tilaa miun kynsivehkeille, kiitos köyhän vaatevaraston.

 
Niistä puheen ollen, pistin joululahjatilausta ebayhin tuossa aaton tienoolla, viimekertaisesta kynsiteemaisesta ebaytilauksesta onkin jo lähes vuosi aikaa. Kalusto kuitenkin vaatii hieman päivitystä. Pensseleistä turhan moni on joutunut russeleiden kynsiin ja tarrapino hupenee vääjäämättä, jäljellä vanhasta pensselistöstä on enää muutama suti ja dotting tool. Ajattelin, että nyt kun muutan uusiin maisemiin myös päivitetty koiran hampailta säästynyt maalauskalustokin olisi poikaa.

Pakettiin sisältyy:

- Ranskalaisen manikyyrin aputarroja
- Pääkallokynsitarrat
- Kukkakynsitarrat
- Siveltimiä
- Tippitarroja kahdella erillaisella tribaali/kukkakuviolla
- Nail Foils kynsitarra setti #1
- Nipperit
- Strasseja
- Dotting tool setti
- Straippaus teippiä

Kaikki tuotteet kutakuinkin 0,99-1,50 dollaria kappale. Koko paketille tuli hintaa n. 10€.

Muutama tuote saapui muuten alle viikossa, aika hyvä postitustahti Kiinasta! Tosin tavarat tulee suomen osoitteeseen, joten odottelen niiden saapumista tänne Hollantiin vielä hetken.

Kävin täydentämässä tänään tarvike varastoja täällä Hollannissa, sillä yritin ottaa mahdollisimman vähän tavaraa mukaan, jota voi ostaa täällä. Myös ajatus auenneesta kynsilakanpoistoaine pullosta laukussa ei ollut kovin kutkuttava. Mulla levisi tosin kaakao vartalokuorinta mun korkokenkiin ja sellainen veret seisauttava huuto raikui läpi talon.

Anyhow, kävin tänään hamstraamassa vähän pumpulituppoja, korvankaivuu-keppejä (eli siis vanupuikkoja...) sekä kynsilakanpoistoainetta.

 Monet on kyselleet Hollannin hintatasosta, tässä ostosten hinnat:

C1000 vanulaput 0,75€
Wtschijf Sense duo + vanulaput, 1€ - tarjouksessa
C1000 vanupuikot 0,35€
Kynsilakanpoistoain 0,99€

Yhteensä 3,09€


5 kommenttia:

  1. Komppaan eekkua hinnoista. =)
    Minkälainen kynsilakkavalikoima on Hollannissa?
    Onko jotain, mitä Suomesta ei saa? Ja minkälainen hintataso?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä tuntuu olevan tosi yleistä, että monilla kaupoilla on omia merkkejä, joten varmasti löytyy niitäkin merkkejä joita ei suomesta saa, ainakin muutamaa olen katsellut Hollantilaisista blogeista ja kaikkea on mielin määrin.

      "Arkimerkit" on todella halpoja muutamasta eurosta vitoseen ja täällä on häiritsevän paljon alennusmyyntejä, nettikaupat tuntuu aina ottavan hieman "nettilisää", joten kaupoilla kierrellessä varmasti löytyy parhaat diilit. En ole itse vielä kerennyt kaupungille, mutta yritän päästä tutkimaan mm. HEMA:n lakkavalikoimia.

      Kynsilakkanettikauppoja katsellessa muutaman euron ero suomen hintoihin ns. supersuosikeilla / aika samaa luokkaa.

      Tässä muutama hollantilainen nettikauppa: http://enchantra.com/
      http://www.fashionfornails.nl/
      http://www.boozyshop.nl/index.php

      Poista
    2. Oujee, kiitos linkeistä, täytyy kotio päästyä tutustua tarkemmin valikoimaan. =)

      Poista
    3. http://www.prettypolish.nl

      Tässä vielä yksi kauppa, en tosin tiedä kuinka moni toimittaa suomeen asti.

      Poista