2/02/2013

HEMA #827

 

Tällä kertaa päätin lähteä liikkeelle yksivärisestä lakkauksesta. Tarvitseeko lakka aina koristelut päälleen, jos lakka itsessään on jo tarpeeksi vahva puhuttelemaan yksinäänkin?

Tämä HEMA #827 puhutteli kynnelle liukuessa sen verran vahvasti, että päätin jättää koristelut sikseen. Se saa loistaa kauneudellaan ihan solona.

Lakka levittyi kivasti, kaksi kerrosta riitti hyvin ja se kuivui nopeasti. Päälle sipaisin kerroksen HEMA quick dry top coatia, joka on uusi suosikkini.

En saa katsettani irti näistä kynsistä. Pysähdyn ihailemaan niitä vähän joka välissä, ihailen niitä eri pintoja ja valoja vasten. Saavat oloni tuntumaan hyvin naiselliselta!

Ah. Mitäpä tässä lätisemään, kuvat kertovat enemmän, kuin tuhat sanaa.

PS. Jos jotakuta bloggaaja-toveria kiinnostaa HEMAn lakat, olen tulossa suomeen 1.3 ja mukaani mahtuisi muutama sellainen. 

Does the polishing always need to be decorated?

I think this HEMA #827 polish has the edge to shine on its own.

I love it. Can't get my eyes off it. Makes me feel so ladylike when I look down to my hands.

But let the pictures talk.

Enjoy.

4 kommenttia:

  1. Kaunis sävy =).Minua kiinnostais ainaki jotain halpoja lakkoja 1-2e/kpl hintaset.Myydäänkö siel essence lakkoja ? .Laitatko mulle sähköpostia voidaan jutella tarkemmin eekku80@netti.fi
    laita otsikko et tajuun lukee =) etten luule roskapostix

    VastaaPoista
  2. Essenceä myydään juu, ne maksaa 1,70kp, sitten Catricea ja HEMAa. On noita varmasti muita merkkejäkin. Laittelen sulle säpöä.

    VastaaPoista
  3. Voooooooooooooi, oisin ehottomasti kiinnostunut muutamasta lakasta, Hemaa ja Catricea en oo käyttänyt koskaan, ni ois hauska kokeilla.
    Mahtavuutta ehdottaa tollasta. Laitan sulle sähköpostia, mikä sul on tilanne asian suhteen. =)

    VastaaPoista