2/05/2013

Paese129



Joo. Taas on ollut ihan älytön kiire mukamas ja en ole ehtinyt tehdä mitään järkevää, tiistai menee aina tietynlaisessa maasennustilassa koska tiedän, että keskiviikkona alkaa taas työputki ja mun inhokki: aikaiset aamut. En saa tiistaisin yleensä mitään aikaiseksi, nukun aamulla pitkään, virun kuumassa suihkussa ja vedän aivot nollilla. Nyt kirjoittelen taas töistä, kun yritän saada aikaa kulumaan joten auto correct virheet on taas tosiasia.

Työpäivän jälkeen mulla on selkeä suunnitelma: päiväunet. Viime viikolla host perheen äiti oli töissä 20-22 ja kiduin joka päivä 12-13h töissä, ei jäänyt enää tilaa päiväunille. Harmitti!

Mutta tän viikon jaksaa sillä tiedolla, että saan harvinaisesti nauttia mieheni seurasta koko viikonlopun ja hieman ylikin kiitos maastrichtin karnevaalin. Minä tosin en sinne suostu menemään, koska jengi muuttuu alkoholin kyllästämiksi eläimiksi.

Sitten asiaan. Koska kakkostöissä lanseerattiin uusi lakka sarja puolalaiselta Paese merkitä päätin laittaa kynsille jo loppuvuodesta töistä kokeiluun saamani lakan numero #129.

Paese on minulle entuudestaan tuntematon merkki ja tutustuin siihen töiden kautta. Värivalikoima on lakoissa laaja, ne kestävät loppuvuoden kokeilun perusteella kynnellä hyvin ja mitä eilisestä kokeilusta voin tänään sanoa on se, että lakkaus on paksu ja todella kiiltävä kahden kerroksen jälkeen ja suti oli helppo käyttää.

Hintaa lakoilla on 4,95€ joten myös kaltaiseni kitupiikki kehtaa niitä ostaa.

Paesella on myös valikoima hoitolakkoja sekä French manicure setti, kaikkia löytyy mm. Allamodan kaupasta osoitteesta http://www.allamoda.fi en näemmä voi linkittää puhelimella.

Odottelen itse pakettia Suomesta jossa pitäisi olla muutama väri ja muutama hoitolakka. Sitä ja viikonloppua taas odotellessa :>.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti