2/08/2013

Peel it off!

 Tää on tällainen kiireessä varttia ennen työajan loppumista kirjoitettu postaus, mutta mun on pakko jakaa tää tuote!

Olen jo nimittäin pidemmän aikaa haeskellut kuorintaa, joka on sekä tehokas työssään, muttei aiheuta naaman kuivumista niin että vartti suihkun jälkeen lärvi varisee lavuaariin...

Muitakin reuna-ehtoja on, hintaa ei saa olla niin, että itaraakin itarampi luonteenlaatuni saa mahahaavan ja saatavuuden on oltava kohtalainen, en halua odottaa kuorintaani viikkotolkulla vinku-intiasta.

Nyt tuntuu siltä, että olen löytänyt sen oman suosikkini ja aivan sattumalta merkistä, jota en olisi ikimaailmassa ostanut hyllystä tai netissä seikkaillessani. Se ei vaan oikeen kolahda ja ostan pääosin kaiken muun kosmetiikkani jo tuntemiltani merkeiltä, harvemmin eksyn ostamaan mitään muita kuin maasta taivaaseen kehuttuja tuotteita oman mukavuuaslueeni ulkopuolelta.

We Care Icon Perfect Moisture Face Scrub -kuorintavoide

Tämä tuote oikeastaan löysi minut. Sain sen Isadora magneettilakkojeni mukana, kun tilasin ne kesällä. Olin tosin enemmän, kuin yllättynyt näytepurkin koosta, se oli ihan täsikokoinen tuote, mutta oudon merkin takia välttelin tuotetta aika pitkään, se näytti kunnon löyhkä / allergiapommilta. Päädyin kuitenkin kokeilemaan sitä ihan uteliaisuudesta (ja kun vanha kuorintani loppui yllättäen).

Hämmästyin todella!

Vaikka tuoksu on todella outo ja jokseenkin vastemielinen omaan nenään muut ominaisuudet olivat aika mindblowing. Tuote puhdisti ihoni todella hyvin, kuitenkaan jättämättä sitä kuivaksi. Ikiongelmaiset mustapäät saivat kyytiä, ei ne ole kokonaan hävinneet, mutta vähentyneet huomattavasti ja iho on ihanan pehmoinen.

Tänään googlailin sitten tuotetta, koska tätähän pitää saada lisää! Erittäin pintakuiva ihoni suorastaan rakastaa tätä tuotetta, se tarvitsee kuitenkin säännöllistä kuorintaa pysyäkseen kirkkaana ja kimmoisana. Hintaa tällä on karvan alle 8 euroa ja Sokoksen oma merkki kun on, niin luonnollisesti myyjänä itse Sokos.

Voin suositella tätä muillekin pintakuivan ihon omaaville jotka etsivät kuorinta-voidetta joka ei kuivata, mutta tekee silti työnsä, kovemman luokan puhdistustehosta en osaa sanoa, mutta ainakin omalla kohdalla toimii. :> Mitään tuoksuelämystä tää tuote ei tarjoa.






Googlettelin tuotteen tässä muutaman kuukauden käytön jälkeen (joo-o, aloitteellista!) ja löysin tällaisen tuotekuvaukse, liitän INCIä kyytiin mananataina kun tulen kotiin:


Erittäin hoitava ja hellävarainen kasvojen kuorintavoide tekee ihostasi kauniin ja hyvinvoivan. Aito aprikoosinkiviöljy, shea butter ja We Care Icon Bioceramic -leväuute kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Aprikoosin kivistä jauhettut hienot luonnolliset rakeet kuorivat ihoasi hellävaraisesti. 

We Care ICON. -ihonhoitotuotteet ovat tutkittuja ja turvallisia. Ne sopivat herkällekin iholle, koska eivät sisällä yleisimmin ihoa ärsyttäviä tai allergisoivia komponentteja. Tuotekehityksessä suositaan hellävaraisia kasvipohjaisia öljyjä ja uutteita. Eläinperäisiä raaka-aineita ei käytetä lainkaan. Tuotteet ovat parabeenittomia, mineraaliöljyttömiä eivätkä sisällä formaldehydiä tai sen vapauttajia. Tuotteen luonnon raaka-aineiden pitoisuus 97 %.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti