2/21/2013

Tigi Totally Baked

 Vähän hiusjuttuja tähän välii, sillä vihdoinkin alkukuusta tilattu Tigin gift packi kolahti postiluukusta tiistaina!


Ensimmäisenä testiin pääsi tuote jonka takia ostin kyseisen paketin, jolla oli hintaa n. 19€. Mukana tuli TIGI Bed Head Candy Fixations Totally Baked 207ml ja TIGI Bed Head Candy Fixations Glaze Haze 60ml joista Totally Baked pääsi tiistaina testiin. 

Vaikka mun hiukset on pitkät ne on auttamattoman ohuet näin vaalennuksen jälkeen eikä hius nyt muutenkaan ole mitään maailman tuuheinta. Ongelmana kuitenkin on, että monet, todella monet niin sanotut tuuheuttavat tuotteet myös lähmää hiuksen paraatikelvottomaksi. Totally Bakedista on netissä monta hyvää arviota samankaltaisilta hiuslaaduilta, joten päätin tilata tätä kokeeksi. Vähän niin kuin bonuksena tilasin tämän tuplapakkauksen, koska silottavat tuotteet kiinnostavat myös vastapainoksi, etenkin kosteussuojalliset.

Mitä Totally Baked sitten lupaa ja miten se toimii?

Volumising and Prepping Hair Meringue. Prep your blow-dry with TIGI Bed Head Candy Fixations Totally Baked, a tasty hair meringue, for long-lasting boost of hold, volume and texture. Humidity resistant with hold and base texturiser for long-lasting shape retention, Totally Baked adds volume on all hair types.

Eli kyseessä on hiusmarenki, joka tulee ulos vaahtomaisena mömmönä (en keksinyt parempaa sanaa, mutta laitan kuvan kun pääsen töistä) ja pieni maapähkinääkin pienempi klöntti hierottuna pyyhekuiviin hiuksiin tulisi riittää hyvään lopputulokseen. Tuota aktivoituu lämmöstä, joten föönaus on tarpeen.

Tuote lupaa pitkäkestoista volymia, rakennetta, pitoa ja kampauksen uudelleen muotoiltavuutta.

Totally Baked käytössä

Koska pulossa oli ohjeet vain klingooniksi (ilmeisesti espanjaksi tjsp.) lähdin vähän mututuntumalla, vaahto näyttää kevyessä koostumuksessa siltä, että sitä oikeasti tarvitsee tunkea litran verran ennen, kuin mitään tapahtuu. Väärässä olin. Tungin sitä sen verran, että hiukset läsähti vähän vaahdon määrästä, mutta tarkemman tutkimuksen jälkeen tulin siihen tulokseen että pienen maapähkinän kokoinen pumppaus riittää koko hiukseen ja on tärkeä, että vaahto lisätään kun hiukset on pyyhekuivat - ei märät.

Tigistä puhuessa ei voida sivuttaa koskaan yhtä seikkaa: hajua / tuoksua. Millainen se sitten on? No imelä sitruunapiirakka, muttei niin kammottava kun kuvittelin ja se haihtuu ainakin meidän hyvin ilmastoidussa kylppärissä todella nopeaan, jo ennen kuin ehdin pihalle. Tai sitten oma nenä tottuu. Kukaan ei kuitenkaan ole valittanut tai koittanut syödä miun hiuksia. Tuotetta laitetaan sen verran vähän ettei löyhkäpilvi-ominaisuutta ehkä siksi synny, tosin diggaan osan tigin tuotteiden hajusta, esim. color godessin toffeetuoksuksusta. Käytän tätä pääosin kun lähden ulos ja miehelään, joten en halua että hiukset tuoksuu yli miun hajuveden.

Kaiken kaikkiaan suhteellisen helppo ja yksinkertainen käyttää just don't overdo it.

Lopputulos


Kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa vaikka onkin vähän huonolaatuinen. Kuvassa mulla on aivan liikaa marenkia hiuksissa joten hiukset jäi vähän lässähtäneiksi, mutta vaikutus silti aika huomattava etenkin latvoissa, liirulatvat ei olleet enää niin järkyttävää liirua. Hiukset sai myös vähän ryhtiä, jota tosin marengin ylikäyttö lässäytti. Järjellisellä määrällä käytettynä lopputulos on hyvinkin kuohkea. Mitään supersuurta tukkaa en usko, että tämä mulle tarjoaa, mutta sitä kaivattua volymia riukulatvoihin kyllä, laitoin tuotetta korvien kohdalta alaspäin. Hiukset ei näytä oikealla annostelulla rasvaisilta tai ylikarheilta vaikka tuntuvat sormissa hieman karheilta.

Kenelle suosittelisin?

No omalta osaltani voin suositella ainakin liuhulettisille, niille jotka kaipaavat vähän rakennetta ja pitoa helposti luonnollisella lopputuloksella. En välttämättä maksaisi tästä kampaamohintaa (noin 25€) vaikka todella kätevä ja juuri kaipaamani tuote on, mutta ehdottomasti beauty bay hinnan (noin 15€) väärti :). Pihi kun olen. Allergisille ihmisille suosittelen varovaista kokeilua, TIGIn tuotteet on jokseenkin allergisoivia.

INC

Water, polysorbate 20, glycerin, sucrose, PEG-60 almond glycerides, polymide-1, PEG-17 dimethicone, fragrance, phenoxyethanol, cocamidopropyl betaine, caprylyl glycol, PVP, sodium lauroyl sarcosinate, citric acid, disodium EDTA, sodium chloride, sodium lauroyl lactylate, methylisothiazolinone, sobic acid, citral, limonene

Puran incin kun pääsen töistä / viikonloppuna jos ehdin.

3 kommenttia:

  1. Oon laitellu sulle sähkäriä

    VastaaPoista
  2. Joo vastailen viimeistään huomenna illalla junasta, kiire viikkoa puskee töissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastailin sun viestiin mut laitan viel tänne et mul ei oo fb tä Varmaan ainoa jolla ei oo

      Poista