2/13/2013

Randomeilua ja pieni mainos

Koska olen muuttunut yhdeksi niistä, joka elää vain viikonloppuja varten ja viikot menee töissä sekä sumussa, en ole ehtinyt oikeasti päivittelemään mitään kunnon shittiä, haluan että blogilla on myös vähän sielua sen lisäksi että torisen kynsilakoista, joten kun kirjoitan haluan kirjoittaa vähän pidemmin, kuin vain kaksi sanaa lakasta joka on punainen ja levittyy hyvin.

Huomenna jyrähtää käyntiin uusi työviikko, tai työkolmepäiväinen lasten kanssa ja voisin rehellisesti sanoa ampua itseni, koska kiinnostus on niin valtava ja välttelen tässä nukkumaanmenoa tehden ykköstöitäni, tai no kumpi niistä sitten on se ykkköstyö?

Enivei. Meillä on töissä kynsikuukausi, vaikka olenkin vähän "oma kehu haisee" tyyppinen persoona ajattelin laittaa tännekin mainoksen.

Palataan ihan omiin kynsihommiin loppuviikosta tai viimeistään ensi viikon alussa riippuen minä päivänä taas ehdin koota ajatukseni ja istua rentoutumaan teekupin ja kynsilakkakokoelmani ääreen, rakastan kynsijuttuja, mutta vihaan lakata kynsiä silmät ristissä kello puoli kolme ja hiusten kanssa en ehdi tehdä juuri mitään viikolla kuin sutaista nutturalle.

Ehkä alankin postailemaan myös vähän muuta, kuin kynsijuttuja, ehkä juttuja Hollannista, miten olisi? Herättääkö vastarintaa? 

Kyllä tämä "I can't function without you" vaihe menee kohta ohi ja alan käymään taas täysillä potematta maanantaita masennusta siitä, että joudun jättämään miehen opintoihinsa ja tiistaina masennusta siitä, että joudun takaisin aikaisiin työaamuihin jolloin lasken melkeinpä tunteja siihen, että kello kilahtaa perjantaihin ja nään taas miehen. 

Vaikka hei haloo, olen töissä kolme päivää viikossa, toki 10-12h päivässä on kieltämättä loputtoman tuntuinen rupeama se ei ole ylitsepääsemättömän paljon. Silti ajatusten ollessa jo perjantaissa keskiviikkona työt tuntuu loputtomalta kuilulta minun ja hänen välissä, mutta onpahan jotain mitä odottaa.

Joka tapauksessa, palataan!


2 kommenttia:

  1. Lisää kynsijuttuja ,ne on aina tervetulleita ja hollannista tietty lisää voit kertoo =)Ollaan myös yhteydessä sähköpostilla =)

    VastaaPoista
  2. Täytyy ottaa itseään niskasta kiinni ja raivata yksi virallinen kynsipäivä viikossa kalenterista :D.

    VastaaPoista